Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Hónapokkal ezelőtt történt, hogy egy Tesco-s bevásárlás alkalmával az ajtóhoz közeli "filmturkálóba" néztem be véletlenül. Tudjátok, oda ahol csupa B, de inkább C, sok esetben viszont méginkább D kategóriás filmek vannak. Az olcsóság okán papírtokban, és olyan áron, amiből talán a papírtok sem jönne ki. Íme a választás:

A választásnak egy oka volt, a csihipuhi-dirr-durr filmek általában emészthetőek, legyen bármilyen sablonos is a sztori. A lényeg viszont középen van, mert a Baywatch kezdete óta, Erika Eleniak a szívem egy becses csücskében lakik. A B kategórás filmekben pedig a női főszereplőnek mindig van egy jóféle csecsmutatós szexjelenete, és az már önmagában megéri a 99 Ft-ot!

De nézzük milyen a film valójában. Kezdetnek ajánlom elolvasni a hátulján lévő leírást, így kicsit képet kaptok róla:

Először az egyetlen jó rész (ami tulajdonképpen céltalan volt) az F14-esekkel forgatott jelenetek, mert hogy László-testvér (alias John Lacy) öccse egy vadászpilóta volt. A film szempontjából jelentéktelen, de látványos képeket adott.

A díszlet sok esetben a viccet súrolta, a Pandora nevű bombánál a Mézga családban előforduló kütyük is hihetőbbek voltak, Daniel Baldwin pedig erre a szerepre már nem csak túl öreg, de sajnos túl hájas is. Nem volt túl hiteles, mint a legmenőbb titkosügynök. A szokásos klisék megvoltak, ártatlanok halála, nagy robbanások, főhös nőjének elrablása, túszul ejtése (ezt a nagyon is kötelező elemet elég nyögvenyelősen és erőltetetten tudták csak belekomponálni).

Összeségében azt kell mondanom, hogy a film szar volt. Nem a fent leírtak miatt.. hanem mert egy kibaszott vetkőzős jelenete nem volt Erika Eleniaknak, egy sem!

A DVD sorsa: irány a kuka! (bocsánat, lemez a lemezgyűjtőbe, a papír a papírgyűjtőbe, hátha reinkarnálódnak valami hasznosabb formában)

A bejegyzés trackback címe:

https://biszex.blog.hu/api/trackback/id/tr262142727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása