Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Első gondolatok

2010.04.04. 12:49

Minden történetnek van egy eleje, egy közepe és egy vége, ezt már a nagyon intelligens online pókeres reklám óta tudja mindenki. Ennek a blognak ez lesz az eleje, ahol megpróbálok egy olyan információfolyamot indítani a magyar weben, ami elősegíti a biszexualitás elfogadását kicsiny hazánkban, és a mindkét nem iránt érdeklődöknek pedig egy érdekes és izgalmas szórakozást nyújt.

Először is kezdjük a biszexualitás meghatározásával:

A biszexuális kifejezés azokat jelöli, akik mind a saját nemük, mind az ellenkező nem képviselői iránt érezhetnek szexuális vonzalmat, vagy szerelmet, romantikus vágyakat. A biszexuális szót először a 19. században használták, és a hermafroditákra alkalmazták. 1914-től hozták kapcsolatba a szexuális orientációval.

Ahogy a nevében is benne van, és ahogy a definíció is magyarázza, főként a szexualitás témakörébe tartozik az, amiről ez az oldal szól. Ne lepődj meg tehát, ha gyakran fordulnak elő felnőtteknek szóló tartalmak. És mily meglepő, de ez szinte mindig a biszexualitást fogja előtérbe helyezni. Ha tehát ez számodra zavaró, kérlek ne látogass ide többet, ha mégis jössz, ne zavard az oldal nyugalmát sértő és trágár kommentekkel.

Az oldal nyitott szellemű, a prüdériát messziről elkerüli, a tartalom nyíltan szexuális, ha úgy tetszik pornográf. Mindez a biszexuális, homoszexuális, leszbikus, és az ezek iránt érdeklődő heteroszexuális olvasók szórakoztatására szolgál. "Megtéríteni" senkit nem akarok. Ha itt vagy úgyis érdekel a dolog, az pedig, hogy a hétkönapokban, a valós életedben mit teszel, az a Te dolgod!

A bejegyzés trackback címe:

https://biszex.blog.hu/api/trackback/id/tr151893703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása